Познаваме Джеймс Кордън от безбройните му появи във вечерното му шоу като изключително забавен човек. Но дори той понякога може да бъде в лошо настроение.

Джеймс Кордън, Кийт Макнали, Balthazar и защо телевизионният водещ получи забрана да посещава нюйоркски ресторант

Кой нарече Джеймс Кордън "ужасен гадняр"

С какво водещият разгневи един ресторантьор

Доказа го случката от миналата седмица, когато Кийт Макнали в с гневен пост в профила си в Instagram забрани на Кордън да стъпва в ресторанта му Balthazar в Ню Йорк. След проведен разговор между двамата томахавката бе заровена и Кордън отново приветстван в Balthazar.

Но понеже е публична личност и водещ на едно от най-гледаните вечерни шоута в САЩ, комикът нямаше как да не обясни цялата ситуация. В The Late Late Show той каза, че реакцията му е била продиктувана от алергия, която съпругата му има.

Снимка 592466

Източник: GettyImages

Това обяснява и защо е върнал омлета с жълтъци, в който е имало следи от белтък. Джеймс Кордън пояснява, че съпругата му е обяснила на сервитьора, че има сериозна алергия. И когато храната им е пристигнала, в нея е имало нещо, от което тя е била алергична.

Водещяит твърди, че без дори да я опитва, съпругата му е върнала поръчката. Но и вторият път сервитьорът е донесъл същото ястие, което тя не може да консумира. Тогава, подвластен на емоциите, той е направил саркастичния коментар, че човекът, който ги обслужва, не може да си върши работата.

Нещо, за което съжалява, защото разбира колко трудна и предизвикателна е работата на сервитьорите, защото самият той е работил като такъв в продължението на години, пише People.