Преди около две години разбрахме, че и Джеймс Франко е сред известните имена в Холивуд, срещу които има повдигнати обвинения в сексуален тормоз.

Джеймс Франко, Playhouse West Studio 4 и кой го съди за сексуален тормоз

Обвиниха и Джеймс Франко в сексуален тормоз

Поредният насилник на Холивуд ли е актьорът

Обвиненията срещу него бяха, че се е възползвал от школата си по актьорско майсторство, за да кара свои ученици да изпълняват доста нецензурни секс сцени пред камера. Разбира се, тогава Франко отрече подобни твърдения, но съдът вече е разгледал доказателствата и взел своето решение.

В крайна сметка Джеймс Франко и приближени до него лица са се съгласили да платят малко над 2 милиона долара, за да бъде разпуснато делото срещу тях. Но не е ясно дали актьорът ще се размине само с това, защото тези милиона са неговото предложение за споразумение, което ще бъде разгледано от съдия в Лос Анджелис.

Снимка 332961

Източник: GettyImages

Двете жени, които подеха обвиненията срещу Франко - Сара Титър-Каплан и Тони Гал, ще получат и най-голям дял от тези пари. Според The Hollywood Reporter в сметката на Титър-Каплан ще отидат малко над 670 000 долара, но около 200 000 долара от тази сума тя ще трябва да плати на адвокатите си.

Джеймс Франко, Сет Роугън, Шарлийн И и обвиненията в сексуално насилие срещу него

И Джеймс Франко с обвинения в сексуален тормоз

Гал ще вземе малко над 200 000 долара, от които около 74 000 долара ще трябва да плати на адвокатите си. Останалите потърпевши студенти на Джеймс Франко ще си разделят около две трети от оставащия над 1 милион.