През последната година, да не кажем две, Джейк Пол се стреми регулярно да попада в полезрението ни с какви ли не неща.

Джейк Пол, Конър Макгрегър и словесните атаки срещу ирландеца

Ще си изпроси ли Джейк Пол мач с Конър Макгрегър

Светът сигурно е полудял

Стартирането на боксовата му кариера например бе придружено с типично в негов стил излияния и провокации. Но сега може да се окаже, че Пол е загазил доста сериозно.

Във видео в канала си в YouTube Джъстин Парадайс, която доби популярност покрай TikTok, казва, дори направо обвинява Джейк Пол в сексуално насилие.

Парадайс твърди, че през 2019 г. е била подведена от свой приятел, че отиват да се запознаят с нови хора в звукозаписно студио. Но в последствие разбира, че това студио е в къщата на Джейк Пол в Калифорния, която е известна като Team 10, защото в нея освен ютюбъра, превърнал се в боксьор, живеят още няколко негови приятели и хора от екипа.

Джъстин Парадайс казва, че още с влизането си в къщата е трябвало да подпише споразумение, че няма право да говори за това какво е видяла вътре - или пък се е случило.

И така се е запознала с Пол, като в рамките на няколко седмици често е посещавала къщата му с приятели, а между двамата е имало закачки. Но при последното си посещение в дома му се е стигнало до сексуално насилие от негова страна.

Джейк Пол и защо прави секс по веднъж на седмица

Защо Джейк Пол прави секс веднъж седмично

Боксът не е като пускането на клипчета в YouTube

Парадайс твърди, че първоначално Пол я е целунал, но не в това е бил проблемът, а че когато е отказала да правят секс, ютюбърът я е принудил на орални ласки. Във видеото си TikTok звездата разяснява в по-големи детайли какво точно се е случило между двамата.