След като приключи със световното си турне, Джей Ло си даде малко почивка. Но не толкова много, защото дойде време за началото на снимките и на новия филм с нейно участие.

Вече знаем, че в Marry Me тя си партнира с Малума и Оуен Уилсън, а една от сцените бе заснета по време на концерта на колумбийския изпълнител в Ню Йорк.

Именно с него Лопес ще се запъти към олтара в новия си филм, но непредвидени обстоятелства ще я накарат да размисли и да не каже заветното "Да". А вече знаем и с какво ще бъде облечена в тази любопитна сцена.

Дженифър бе уловена в Махнатън на излизане от снимачната площадка на филма, облечена в пищна булчинска рокля с дълъг шлейф и хиляди инкрустирани камъчета. Модното бижу е дело на популярния ливански дизайнер Зухаир Мурад.

В комбинация с бижутата, Лопес със сигурност ще е една от най-бляскавите булки, които сме виждали на големия екран.

Дженифър Лопес, Малума, Madison Square Garden и сцената от филма Marry Me

Изненадата на Малума и Дженифър Лопес

Звезден тандем

А гледайки певицата и актриса с тази визия няма как през ума ни да не мине и въпросът каква булчинска рокля би избрала за своята истинска, четвърта сватба. Със сигурност тази от филма не е точно неин стил и за големия ден би избрала нещо по-различно, но отново отличаващо се.