Откакто е с Алекс Родригес, Дженифър Лопес е в най-добрата си форма досега. Изпълнителката тренира усилено под зоркото око на своя любим, за който спортът до преди години бе професия, а сега е начин на живот. И резултатите не закъсняват.

На всеки концерт от турнето си It's My Party Джей Ло демонстрира перфектни форми. А между излизанията на сцената полага необходимите усилия за тях. Разбира се - в комплект със своята половинка.

Родригес публикува видео в своя канал в YouTube, с което ни показва как двамата с Дженифър тренират по време на турнето й. Музикалната обиколка е свързана с много и уморителни пътувания, които определено развалят стриктния спортен режим. Но има ли желание, има и начин.

Родригес ни съветва да правим тренировките си винаги сутрин, за да активираме не само тялото, но и ума си. А Джей Ло със сигурност се нуждае от подобен ударен старт, за да бъде в пълна кондиция за концерт с продължителност два часа и половина пред десетки хиляди зрители.

Затова и дните й за трениране съвпадат с тези на сценичните изяви. Така тя се чувства много по-силна и уверена в себе си, а това определено си личи.

Тренировките с тежести са задължителни и за двамата, с различни килограми, разбира се. Впечатление прави, че повечето упражнения на Дженифър и Алекс са доста идентични.

А след края на изморителната сесия се поздравяват с прегръдка и целувка, независимо колко са се изпотили. Винаги има време и за релакс и възстановяване на мускулите с помощта на специални процедури, сред които криотерапията е любима на Родригес.