В края на юли Джей Ло отбеляза своя 50-годишен юбилей, а годеникът й Алекс Родригес й подари чисто ново спортно Porsche. Той засне изненадата и я слодели с всички нас, заедно с вълнението на певицата. И за пореден път й завидяхме за страхотния мъж.

След края на успешното си световно турне, Лопес се завърна обратно у дома, при децата и любимия си. И реши, че това е най-подходящото време да му върне жеста. Родригес също имаше рожден ден наскоро, но много време за празненства не им остана покрай концертите на звездата.

Затова сега Дженифър реши да се реваншира за безграничната подкрепа, която получава от своя годеник. Вчера, 15 август, бившият бейзболист публикува в профила си в Instagram видео, с което се похвали с подаръка, който Лопес му е направила - кола.

Снимка 438867

Източник: Instagram / A Rod

Но не каква да е кола, а ретро модел джип Ford Bronco от 1974 г. Той със сигурност е единствен по рода си, защото е изцяло реставриран, а на облегалките на седалките има логото на A Rod, пише Daily Mail.

Алекс Родригес, Джей Ло и изненадата му за юбилея на певицата

Как Алекс Родригес направи Джей Ло най-щастливата жена

Заслужено, определено

Това е поредното попълнение в колекцията на Родригес, но и най-ценното, защото е подарък от любимата му жена. А Лопес доказа, че също я бива в изненадите.