На 24 юли Дженифър Лопес навърши 50 години. Кръглият юбилей тя отбеляза повече от подобаващо - с бляскаво парти на частен остров, огромна торта, фойерверки, златна рокля и танци до зори.

А на купона рожденичката и нейният годеник се появиха с чисто ново Porsche 911, което в последствие се разбра, че е подаръкът на Родригес за Джей Ло. Дни след това бейзболистът публикува в канала си в YouTube видео, с което дава повече подробности за изненадата.

Да направиш подарък на човек, който на пръв поглед си има всичко и може да си позволи всичко, със сигурност не е лесна задача. Но Алекс успя да се справи също толкова успешно, колкото и с това да открадне сърцето на Лопес.

След консултации с неговите деца и тези на Дженифър, семейният съвет решава, че идеята на Родригес да купи кола на рожденичката е повече от добра. Само една малка подробност - тя не е шофирала от повече от 20 години.

Но Алекс не се притеснява да изкара Дженифър от зоната й на комфорт, за което тя след това многократно ще му благодари. Две седмици преди юбилея й нещата са задействани и всички включени в плана нямат търпение да дойде моментът на изненадата.

На 24 юли Лопес и Родригес разпускат край басейна в имението им, когато той скача, завързва очите й и с бавни стъпки я води към новатa й придобивка. Сърцето на Дженифър ще изскочи от вълнение, когато годеникът й маха превръзката и тя вижда пред себе си чисто ново, червено Porsche. И то персонализирано.

Певицата си признава, че не е карала от доста дълго време, но няма никакво търпение да се качи зад волана на спортния автомобил. Въпреки че може да си позволи няколко такива, тя досега не е имала подобен и признава, че ще си го ползва с най-голямо удоволствие.

Дженифър Лопес, 50-ят рожден ден на певицата и бляскавото парти по случая

Щурият рожден ден на Джей Ло

Една дива на половин век

"Ти ми върна независимостта.", каза Джен на Алекс, което със сигурност е най-голямото признание за него. И то не само за конкретния жест, а за цялостното му отношение към Лопес. Няма съмнение, че именно той е мъжът, който тя заслужава.