През 2014 г. Джесика Симпсън и Ерик Джонсън сключват брак. Осем години по-късно любовта между тях гори с пълна сила и двамата се радват един на друг. И така, осем години по-късно вероятно някои започват да си задават въпроса как поддържат връзката си жива. Ето го и отговора.

Адриана Лима, Хейли Бийбър, Миранда Кер, Лиса Кудроу, Марая Кери - звездите, избрали да не правят секс до брака

Звездите, запазили секса за след брака

Да не повярва човек

Самата Джесика Симсън споделя, че всичко се свежда до тяхната "истинска любов" и неговото... "страхотно дупе".

"Все още съм обсебена от него. Това е супер. И той ме обича истински, а аз му отвръщам по същия начин. И има страхотно дупе! Ние просто си пасваме", заявява тя.

Джесика Симпсън и Ерик Джонсън имат три деца Максуел (10 г.), Ейс (9 г.) и Бърди (3 г.). Въпреки че ги обожава, изпълнителката на "I Want to Love You Forever" казва, че е важно да прекарва време само със съпруга си. И го правят - в края на август двойката се наслади на романтична ваканция в Мексико.

В американското телевизионно шоу Extra Джесика Симпсън казва, че е важно да "бъдете единствено с вашия любим, с истинския ви спътник, просто дори да разпускате заедно и да си говорите така, както сте го правили, когато сте излизали преди да имате деца".

Двамата с Ерик преди са могли да се разхождат свободно без дрехи, докато сега децата им почти през цялото време са около тях. "Трудно е да не обръщаш внимание на промените... Не е като да забравиш за децата си."

Междувременно Джесика Симпсън коментира и темата за небивалия интерес на хората към теглото ѝ. Но въпреки това се гордее със себе и с това, през което е преминала.

"Реших, че така или иначе, всички ще говорят за теглото ми, защо да не печеля пари от него и да го превърна в бизнес за продажба на дрехи."

Джесика Симпсън, отслабването ѝ и пълната промяна на певицата

Когато Джесика Симпсън свали 45 килограма

Пълната промяна на певицата

Модната линия Jessica Simpson Collection се появява през 2005 г. и включва облекло, чанти, обувки и парфюми. Първоначално тя си сътрудничи със съоснователя на Nine West Винс Камуто. Благодарение на последвалия успех, Джесика Симпсън започва да развива бизнеса си, достигайки до годишни продажби от един милиард долара през 2015 г., пише BANG Showbiz.