Малко повече от година, след като роди третото си дете, Джесика Симпсън изненада своите фенове със забележителна промяна.

Певицата успява да свали повече от 45 килограма и изглежда в перфектна форма. Самата тя реши да се похвали в профила си в Instagram с отличните резултати, които е постигнала.

"Държах тези стари дънки в гардероба си 14 години - изобщо не преувеличавам! В последните дни на 30-те ми години реших да им дам още един шанс и те вече ми стават. Здравейте, скъпи мои 40, много ми е приятно да се запознаем",  пише Симпсън под една своя снимка в навечерието на 40-я си рожден ден преди няколко дни.

Признаваме си, че Джесика изглежда наистина страхотно, но за да постигне тези забележителни резултати, се изисква постоянство и много силна воля. Според треньора ѝ Харли Пастернак, макар да следва определен режим, изпълнителката не спазва строги диети и не се подлага на изтощителни упражнения.

Вместо тренировки във фитнес залата, Джесика прави по 14 хиляди крачки на ден. Що се отнася до хранителния ѝ режим, той се състои главно от храни, богати на протеини, и зеленчуци, пишат от Hola.