Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са от звездните двойки, които обичат да ни държат в пълно неведение за това какво се случва в личния им живот. Тази тяхна мистериозност може да сравним с подхода на други известни любимци - Енрике Иглесиас и Ана Курникова.

Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл, Финиъс и цялата истина за сина им

Джъстин Тимбърлейк потвърди слуховете

Самият Джъстин потвърди добрата новина и името на детето

И това сравнение не е никак случайно, защото и двете двойка успяха да запазят в тайна появата на своите наследници. Миналата година се заговори, че Тимбърлейк и Бийл са станали родители за втори път, но чак след няколко месеца, в началото на 2021 г., дойде официалното потвърждение.

А сега, почти година след раждането на втория им син Финиъс, актрисата реши да разкрие малко повече подробности за новия член на семейството и за това през какво са минали всички по време на пандемията.

Снимка 534830

Източник: GettyImages

Бийл участва в подкаста на Дакс Шепърд Armchair Expert, където призна, че обича своята нова роля на майка на две момчета. Тя обаче много е променила баланса в живота й и й е наистина трудно да се справя с всичко.

"Имах тайно COVID бебе. Не се предполагаше да бъде тайна, просто така се случи", казва тя и обяснява, че със семейството й са се преместили в Монтана и така и не са се върнали.

А през това време Джесика е прекарала една спокойна бременност, далеч от любопитните погледи. И защото е нямало къде да ходи, никой не успя да я снима с бременно коремче. И ако това е плюсът на извънредната ситуация, минусът са били притесненията й дали ще пуснат Джъстин в болницата за раждането на втория им син, цитират я от Mirror.

Бийл обаче е извадила късмет и таткото е присъствал в родилната зала. "Мисля, че ако бях там сама, щеше да бъде ужасно. Щях да бъда истински уплашена", не крие емоциите си актрисата.

Но това вече е зад гърба й и сега Джесика се радва на всяка минута, прекарана със синовете си. Преживяванията стават все по-интересни, защото сега например може да води разговори с шестгодишното си момче.

Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл и раждането на бебе номер две

Какво се случи с Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл

Честито и на тях

Засега Бийл и Тимбърлейк са на мнение, че не искат децата им да тръгват по техните стъпки, но виждат, че са музикални. Най-голямото им желание е да успеят да изживеят своите собствени мечти.