Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк са от онези родители, които държат да запазят своя и този на децата си живот, колкото се може по-далеч от медийното пространство. Затова така и не разбрахме за втората бременност на актрисата, както и за самото раждане, докато двамата не решиха да споделят голямата новина в началото на годината. Стана ясно, че Джесика Бийл с Джъстин Тимбърлейк са посрещнали дете номер две някъде през лятото на 2020 г.

Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл и тайното им COVID бебе

Джесика Бийл за "тайното COVID" бебе

Има какво да ни разкаже

39-годишният певец и 28-годишната актриса обаче държаха новината далеч от светските медии и единствено коментарът на бившия колега на Тимбърлейк от NSYNC Ланс Бас успя да ги издаде.

Двамата не споделят никаква кадри на децата си в социалните мрежи и за толкова месеца, откакто се роди малкият Финиъс, все още нямаме представа как изглежда той. Затова и последната снимка, която се появи в профила на Джесика Бийл в Instagram е нещо като коледно чудно.

"Благодарна съм за моите момчета", написа Джесика под кадъра, на който се вижда как тя, Джъстин и синовете им Сайлъс (6 г.) и Финиъс (1 г.) обикалят из имота им в Монтана.

Не сме изненадани, че всички са обърнати с гръб към камерата, но пък ни стана приятно да видим семейството заедно и толкова щастливи. Особено като се има предвид, че през 2020 г. се зароди скандал с Джъстин Тимбърлейк, след като той беше уловен в опасна близост с колежката си Алиша Уейнрайт.

Тогава се появиха слухове за изневяра и развод между него и Джесика Бийл, но двамата успяха да оправят връзката си. Изпълнителят се извини публично на семейството си и беше категоричен, че не се е случило нищо между него и Уейнрайт.

Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл и защо продават имението си в Лос Анжелис

Защо Джъстин Тимбърлейк продава имението си в Лос Анджелис

И за колко милиони

А ние сме склонни да му вярваме и искрено се радваме да ги видим заедно. Да се надяваме, че скоро ще разберем и как изглежда малкият Финиъс.