Преди няколко месеца стана ясно, че Дженифър Лорънс се е сгодила за приятеля си Кук Марони. Преди ден двойката пък беше забелязана да излиза от едно от бюрата за сключване на брак в Ню Йорк, заедно с двама охранители, фотограф и общ приятел.

Според някои слухове двамата са решили да се врекат във вечна вярност - особено предвид снимките, които се появиха в социалните мрежи, където ги виждаме облечени доста официално.

Източник споделя пред Page Six, че придружаващият ги фотограф всъщност е Марк Селиджър, известен с това, че снима много от известни личности за Vanity Fair. Пред обектива му за заставали много звезди, включително Мик Джагър и Майли Сайръс.

Миналия месец Селиджър сподели снимка на Лорънс в Instagram профила си с текст: "Работата с вдъхновяващ талант като Дженифър никога не е скучна." Предвид близките им отношения и мястото, на което е забелязан фотографът, съвсем логично е да предположим, че може би именно той е бил сватбеният фотограф на двойката.

Лорънс и Марони потвърдиха годежа си през февруари. Тогава стана ясно, че съвсем скоро планират да организират и екстравагантно сватбено тържество. Връзката им започна през юни 2018 г.