Две години след началото на връзката си, Алекс Родригес падна на колене с красив пръстен пред своята избраница Дженифър Лопес. Тя му каза "да" през март миналата година, но сватбата все още е някъде в бъдещето. По последни слухове, трябва да се състои това лято.

А по време на поредното събитие, на което певицата присъства заедно с Опра Уинфри, бъдещата булка даде да се разбере, че не бърза да се омъжва за бившия бейзболист

По думите на Лопес, няма нужда да бързат да минат под венчилото, щом знаят, че ще бъдат заедно до края на дните си. Ще бъдат партньори, ще се опитат да построят заедно нещо, което досега и двамата не са имали или поне не са усещали, че имат - семейство със съпруг и съпруга, майка и баща, които отглеждат своите деца. 

Снимка 469641

Източник: GettyImages

Като жена, която има три брака зад гърба си, нормално е Лопес да не избързва с четвъртия. Но в случая е по-различно - тя явно е сигурна, че е намерила мъжа на живота си и не разчита на един подпис да промени нещо.

Певицата не крие, че първоначалните им планове с Алекс са били да се венчаят в рамките на няколко месеца след годежа. Но бързо са се върнали към ежедневието си и да оставили романтичните блянове на заден план, пише ELLE.

Най-хубавото за Лопес е, че нейният годеник й е дал пълна свобода както за времето, когато ще се състои сватбата, така и за всичко подробности около нея. Родригес демонстрира "невероятно търпение" не само по тази тема, но и по отношение на 12-годишния син на певицата Макс, който си е щуро хлапе.

Дженифър Лопес, Шакира, Супербоул 2020 и жалбите към Федералната комисия по съобщенията в САЩ

Джей Ло и Шакира вбесиха американците

18+, порно шоу или секс трафик

Това, че бъдещият й съпруг се разбира перфектно с децата й и те го обичат, също е показател за Лопес, че е намерила най-правилния човек. Усеща го и всеки път, когато има нужда от истинска подкрепа. Като в момента, когато е разбрала, че не е номинирана за Оскар за ролята си в "Да свалиш Уолстрийт", което наистина я е натъжило.