Изпълнението на Шакира и Дженифър Лопес по време на полувремето на Супербоул 2020 г. беше едно от най-зрелищните събития, които сме виждали през последните години. Двете латино диви определено успяха да нагорещят обстановката, а впоследствие за шоуто им се говори седмици наред.

Дженифър Лопес, Шакира и колко са хонорарите им за Супербоул 2020

Колко взеха Шакира и Джей Ло за Супербоул 2020

Шокиращи данни

Оказва се обаче, че не всички са доволни от програмата, която изпълниха. А освен нападките онлайн към двете певици, са били подадени и редица жалби.

Федералната комисия за съобщенията на САЩ (FCC) е получила цели 1312 жалби от зрители, които имат какво да кажат за шоуто на полувремето на поп кралиците Шакира и Дженифър Лопес.

Снимка 469007

Източник: GettyImages

Според тях момичетата, които танцуваха на пилон, бели денс и многократно правиха тъуркване по време на изпълнението си, всъщност са изпратили многократни сексуални послания.

Някои от оплакванията, изпратени до CNN от служители на FCC, идват от родители, които смятат, че децата им са били изложени на "порно шоу". Други възрастни смятат, че предаването насърчава секс трафик.

Снимка 469008

Източник: GettyImages

Повечето от хората, изпратили жалби, се оплакаха, че преди шоуто не са били направени предупреждения за възрастови ограничения, за да се знае какво да очакват зрителите, както и да не гледат децата неподходящото съдържание. Много от "потърпевшите" твърдят, че шоуто на Шакира и Джей Ло е било по-малко музикален акт, отколкото "представяне на стрийптийзьорка в стрийптийз клуб".

Дженифър Лопес, Шакира, изпълнението им на Супербоул и кой ги обвини в порнография

В какво обвиниха Джей Ло и Шакира

И незакъснелият отговор