В края на юли миналата година Дженифър Лопес и Бен Афлек станаха законни съпруг и съпруга на скромна церемония в Лас Вегас, а след месец вдигнаха бляскава сватба в дома на актьора в Джорджия. Сега, година по-късно, двамата са по-влюбени от всякога и смятат отново да го докажат на всички.

Дженифър Лопес и Бен Афлек, както не сме ги виждали

Голата снимка на Бен Афлек, която Джей Ло показа

И защо певицата си навлече подигравки

Според източници, близки до двойката, Джен и Бен планират да подновят обетите си по случай първата си годишнина като семейство и отново да спретнат тържество за близки и приятели. Този път мястото ще е новото луксозно имение за 60 милиона долара, което наскоро си купиха.

Точната дата все още не е ясна, но събитието ще бъде в края на юли или началото на август. И сме сигурни, че отново всички ще говорят за него дълго след това. А Дженифър Лопес и Бен Афлек искат да покажат, че не приемат втория шанс, който дадоха на любовта си, просто като съдба, и работят здраво, за да поддържат връзката и пламъка помежду си.

Снимка 624432

Източник: GettyImages

Съпрузите дори са споделили със свои близки, цитирани от Daily Mail, че любовта и хармонията в отношенията им е помогнала и кариерите им да тръгнат напред. И това е възможно, защото двамата са си много голяма подкрепа, заедно си дават увереност и по-добре се справят със стреса.

Имение за над 60 милиона - новата придобивка на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Имение за над 60 милиона - новата придобивка на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Семейството започва на чисто

Очевидно Дженифър Лопес и Бен Афлек са по-щастливи от всякога и най-сетне намериха това, което винаги са търсили. А какъв по-голям повод за празнуване от това...