Дженифър Лопес е на една от кориците на декемврийския брой на списанието GQ Man of the Year. Заради всичките ѝ успехи през годините, няма спор, че Джей Ло може спокойно да се нарече Икона на нашето време.

Точно затова и списание GQ ѝ отдава тази чест в последното си издание за годината. Изпълнителката не само краси корицата на броя, но и разказва и за най-важните решения в кариерата си, между които попада и участието ѝ в "Да свалиш Уолстрийт", където тя играе стриптийзорка.

"Правя неща, защото ми харесват. Не получих много пари за филма. Направих го безплатно и дори го продуцирах. Инвестирах в себе си", признава пред GQ актрисата, като допълва, че героинята ѝ наистина е успяла да я вдъхнови, защото също като нея, е постигнала всичко сама и с много труд.

Най-голямата гордост обаче на Лопес е това, че филмът е изцяло направен от жени. "Тук са жени продуценти, жени режисьори, жени сценаристи и главните роли са изиграни изцяло от жени".

Джей Ло не пропусна да коментира и бъдещата си изява на Супербоул през 2020 г. в Маями, където ще си партнира заедно с Шакира. Тя призна, че за нея е невероятно, че две латиноамериканки ще заемат централно място в програмата на събитието.

"Това, което можем да направим с тези 12-14 минути, е да накараме хората да разберат, че ние имаме място в тази страна. Мисля, че може да се получи едно невероятно забавление", завършва Лопес.

Шарън Стоун, GQ наградите и как актрисата пресъздаде сцена от "Първичен инстинкт"

Разтвори ли отново крака Шарън Стоун

"Първичен инстинкт" 27 години по-късно