В момента Джей Ло и Бен Афлек може и още да изживяват първите си месеци като женена двойка, но още преди 20 години искрите помежду им пламват за първи път.

Дженифър Лопес, Бен Афлек, This Is Me...Now, трудната раздяла на двойката преди 20 години и новият албум за любовта на певицата

Когато Джей Ло си е мислила, че ще умре

“Това е истинска любов”

Всъщност двамата се срещат за първи път през 2001 г. на снимачната площадка на филма "Трудна свалка", а през следващата година започват да излизат заедно. И въпреки че през 2004 г. се разделят, ето че те сега са се преоткрили отново.

Общият филм на Дженифър Лопес и Бен Афлек "Трудна свалка" обаче се оказва провал. Не само че отзивите за него са лоши, но в боксофиса той също не се справя добре. Успява да върне едва 7.2 милиона долара от бюджета си от цели 75.6 милиона, пише Entertainment Weekly.

Въпреки това, разбираемо е защо Джей Ло все още храни топли чувства към филма. Все пак той явно си има сантиментална стойност за нея.

Мнението на съпруга ѝ Бен Афлек обаче е малко по-различно. Според него в "Трудна свалка" няма много смисъл, но пък приема този опит като "подарък", защото го е накарал да осъзнае, че повече му харесва режисьорската работа. "И успях да срещна Дженифър, връзката с която беше наистина значима за мен в живота ми", допълва той.

Предполагаме, че както Джей Ло, така и Бен Афлек биха се съгласили отново да се снимат заедно във филм. Самата Дженифър даже казва във видео интервюто си 73 Questions пред Vogue, че би ѝ се искало да има продължение именно на "Трудна свалка".

Дженифър Лопес, Бен Афлек, Денят на благодарността и кадрите от семейния им празник

Колко щастливи са Джей Ло и Бен Афлек

Как празнува двойката Деня на благодарността

Е, предвид скептичното отношение на Бен Афлек точно към този филм, едва ли можем да се надяваме да ги видим с Джей Ло в продължение. В бъдеще обаче нищо чудно пък да ни зарадват с новина за някой нов общ филмов проект.