От няколко месеца Дженифър Лопес и Бен Афлек са светската двойка, която привлича най-голямо внимание. Не е като да не сме ги виждали заедно много пъти - все пак бяха сгодени, но подновяването на връзката им все още държи в еуфория феновете им.

Дженифър Лопес, връзката ѝ с Бен Афлек и готова ли е да каже „Да“

Готова ли е Джей Ло да каже „Да“

На какъв етап е връзката ѝ с Бен Афлек

Недоизживяната им любов породи слухове за сватба и съвместно съжителство, но засега Лопес и Афлек предпочитат да не издават конкретните си съвместни планове. Вече обаче не полагат никакви усилия да крият чувствата си и фотографи все по-често си засичат да си разменят нежности по улиците.

Преди дни певицата и актьорът посетиха увеселителния парк в Universal Studios Hollywood, но не бяха сами. Компания им правеха близнаците на Лопес от брака с Марк Антъни Ема и Макс, както и синът на Афлек от Дженифър Гарнър Самюел.

Петимата се забавляваха като едно истинско, голямо семейство и очевидно децата нямат нищо против с промените в любовния живот на родителите си. А това е сигурен знак, че тази връзка има бъдеще - и то сериозно.

В небрежно ежедневно облекло, Лопес и Афлек се сливаха донякъде с тълпата, но широките им усмивки ги издават, че са по-щастливи и влюбени от повечето хора наоколо, предава Daily Mail.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и има ли надежда да се съберат отново

Има ли надежда за Джей Ло и Алекс Родригес

Какво мисли бившият бейзболист

Те дори не се поколебаха да облекат дъждобрани и да се понамокрят на едно от влакчетата в парка, създавайки незабравими спомени за себе си и за децата си.