Джей Ло и Бен Афлек са отново заедно, а любовта им се носи из въздуха. Този факт не може да не радва хората, които споделят щастието им и искрено се вълнуват какво се случва между тях.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и какви са общите им планове

Общите планове на Джей Ло и Бен Афлек

Ще има ли изненади скоро

И съвсем логично всички си задават въпроса – готови ли са двамата да направят следващата сериозна крачка и да стигнат до годеж втори път. По всичко личи, че са щастливи, но ще се осмелят ли на тази стъпка.

Дженифър Лопес е влюбена, не спира да мисли за бъдещето си Бен Афлек и ще приеме предложение от Бен, но има причини да не бърза.

"Джен иска да се омъжи от доста време, защото точно това щеше да се случи с Алекс Родригес, а сега, когато връзката ѝ с Бен е толкова силна, ако той ѝ предложи, тя би казала „Да“ със сигурност,  разказва пред HollywoodLife източник, близък до двойката.

Според него Дженифър е много развълнувана от всичко, което ѝ се случва и иска да сподели бъдещото си с Бен, но за нея е важно всичко това да се случи напълно естествено.

Всички близки на Джен и Бен биха били много щастливи, ако решат да се сгодят и оженят. Но и двамата не искат да го правят, поради факта, че всички очакват това от тях, а само когато са напълно готови.

"Връзката им е прекрасна в момента, така че те се радват максимално един на друг и не позволяват да се прокрадва някаква излишна драма", казва източникът.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и видеото с първата заснета целувка, след възобновяване на връзката им

Джей Ло и Бен Афлек - хванати в момент на нежност

Видеото със страстната им целувка обиколи медиите

Бен и Дженифър се сгодиха през 2002 г., но така и не стигнаха до олтара. Само няколко дни преди сватбата им през септември 2003 г., те я отложиха, а през януари 2004 г връзката им приключи. Двамата продължиха живота си с други партньори, но ето че сега намериха обратно пътя един към друг.