Вече всички знаят, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са отново заедно, въпреки че двамата все още се бавят с официалното потвърждение на връзката си. Просто снимките от последните седмици, на които си разменят нежности, са достатъчно красноречиви за това какво се случва помежду им.

Алекс Родригес, Дженифер Лопес, Бен Афлек и как се чувства бившият годеник на Джей Ло след раздялата

Как се чувства бившият на Джей Ло след раздялата

Ще се справи ли със случилото се

А близки на двамата актьори дават все нови подробности за това на какъв етап е любовта им и дали може да ни изненадат с някое свое решение в близко бъдеще.

Според източници, цитирани от Bang Showbiz, Лопес и Афлек обсъждат къде и кога да се установят да живеят заедно. И двамата вече са убедени, че са родени един за друг Сега е и правилното време да изживеят любовта, която преди близо 20 години не успяха.

Нещо повече - съвсем скоро на ръката на Джей Ло може да заблести нов годежен пръстен. И този път с Бен ще стигнат до олтара, а не както през 2002 г., когато 18 месеца след годежа решиха да се разделят.

Тогава предложението за брак дойде едва два месеца, след като звездите станаха двойка, и може би това им изигра лоша шега. Но сега техните приближени казват, че никак няма да се изненадат на втори скоростен годеж, но вече с щастлив край.

Бен и Джен са се уговорили да не разказват много за връзката си в интервюта и да пазят случващото се помежду им за тях, поне доколкото е възможно. И двамата са натрупали горчив опит в последните 20 години. Сега е времето да се учат от грешките си и да не ги повтарят отново.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и крият ли двамата чувствата си

Джей Ло и Бен Афлек вече не се крият

Всичко си е като преди 20 години

А най-важното е, че Лопес и Афлек не са загубили химията помежду си, въпреки дългото време, което прекараха разделени. Явно сега се чувстват свободни да правят това, което истински искат, а любовта им ги окрилява да мечтаят смело.