Изглежда Бен Афлек не може да остави задълго любимата си Дженифър, след като прекара известно време с дългогодишния си приятел Мат Деймън. След грандиозното сватбено тържество в Джорджия, младоженците отново стягат куфарите - за втори меден месец. Отново с много романтика и отново в Европа.

Бен Афлек, Мат Деймън и какво правят двамата след сватбата на Бенифър

Какво правят Бен Афлек и Мат Деймън след сватбата

Приятел след пир се познава

След като официално подпечатаха връзката си с "да" във Вегас през юли, двамата предприеха бягство в града на любовта Париж. Следва пищно бляскаво празненство в имението на Бен в Райсборо, което се състоя миналия уикенд, сега двойката се отправи към поредното романтично преживяване, този път в Италия.

Бенифър започнаха втория си меден месец с разходка с лодка, обикаляйки езерото Комо край брега на Тремецо.

Сами на палубата, потънали в дълбок разговор, тя преплела ръце около тези на съпруга си. Ето за такава идилия говорим.

Е, на някои от кадрите виждаме и двама мъже, които вероятно са отговорниците за приятното и безопасно плаване на двойката. Капитанът и помощник-капитанът се грижат знаменитостите да получат една прекрасна разходка, като същевременно ги оставят да се насладят и на собствената си компания.

53-годишната Лопес е в бяло, дългата рокля се вее леко от движението на лодката, а върху ръцете ѝ проблясват златни гривни. Бен Афлек пък носи удобна синя риза, ленени панталони в цвят каки и бели маратонки. А на китката си е закопчал златна гривна - също като любимата му.

Въпреки привидно сериозния разговор, младоженците си разменят сладка целувка, преди отново да продължат с интересните теми, пише Page Six.

По-рано през деня двойката бе хваната в крачка на обяд в Grand Hotel Tremezzo, пак на езерото Комо.

Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което трябва да знаем за втората им официална сватба

Ето как премина втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което трябва да знаем за официалната им церемония

През уикенда семейство Афлек отпразнуваха любовта си с тридневно тържество. В петък се състоя репетиционна вечеря, преди да се оженят за втори път пред приятели и семейство още на следващия ден. Празникът завърши с брънч/барбекю в неделя.