На 9 март, след две години връзка, Алекс Родригес коленичи на плажа, извади диамантен пръстен и помоли Дженифър Лопес да се омъжи за него. Тя прие и оттогава двойката изглеждат по-влюбени отвсякога.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес и как бейзболистът ѝ е предложил брак

Ето как Алекс Родригес предложи брак на Джей Ло

Романтиката е във въздуха

"Ние сме много щастливи", споделя 49-годишната певица пред списание People в първите си изявления пред медиите, след като двамата официално обявиха, че са се сгодили с няколко публикации в Instagram.

Романтичното предложение на Алекс Родригес се случи на Бахамите. 

Алекс Родригес споделя, че макар двамата отдавна да са семейство и всеки да е приел с отворени обятия децата от предходните връзки на своя партньор, е било крайно време да озаконят връзката си.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес са двойка, която се допълва в много аспекти - не само в интимните им отношения, но и професионално. Те имат много бъдещи общи проекти, сред които попада и първото им сътрудничество в света на модата, ставайки посланици на марката Quay Австралия.

Освен това, като модели на секси кампанията на очила, Дженифър и Алекс вдъхновяват две нови колекции за фирмата: Quay x JLo и Quay x ARod.

"Всичко, което правим, го правим заедно", споделя Дженифър Лопес, като завършва: "Той познава мечтите ми и аз неговите, а заедно чувстваме, че сме по-силни".