От месец-два в медийното пространство непрекъснато се говори, че връзката на Дженифър Лопес и Алекс Родригес е приключила, те са развалили годежа и звездна сватба няма и да видим, след като я отложиха два пъти в последната година.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес, последните ѝ снимки и защо на тях е без годежния пръстен

Сгодена ли е още Дженифър Лопес

Какво се случва с връзката й

Първоначално всичко бе в сферата на предположенията, а двамата дори ги опровергаха със свои нови, общи снимки. Поясниха и че работят по изглаждане на неразбирателствата, породили се помежду им. Но хората правилно казват, че няма дим без огън.

Дни след като Лопес качи в профила си в Instagram няколко селфита, на които не се вижда годежният ѝ пръстен, дойде и потвърждението, че двамата с Родригес официално са се разделили.

В изявление до медиите, изпратено от говорителя на певицата, се казва: "Осъзнахме, че сме по-добри като приятели и се надяваме да си останем такива".

Пояснява се още, че двамата с бившия бейзболист ще продължат да работят по общи проекти и да се подкрепят. "Искаме най-доброто един за друг и за децата си", се казва още в позицията. За финал двамата благодарят на всички за милите думите, които са получили в последно време.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес обявиха връзката си през 2017 г. През март 2019 се сгодиха, но така и не успяха да минат под венчилото заради пандемията. Това щеше да е четвърти брак за латино дивата и имаше всички изгледи да бъде дълъг и истински щастлив. За съжаление обаче, не всичко е такова, каквото изглежда в социалните мрежи.

Дженифър Лопес, Алекс Родригес  и разкрития на нейна "приятелка" за раздялата им

Обмисляла ли е Джей Ло раздяла

Подробности от "приятелка"

Бившите годеници не дават повече информация за причините, довели до раздялата, но очевидно не е имало някакви големи драми и изневери например, защото в противен случай надали биха си останали приятели.