Дженифър Анистън ще бъде благодарна до живот за ролята си на Рейчъл Грий в сериала "Приятели", с която стана световно известна в средата на 90-те. От тогава минаха две десетилетия, но актрисата продължава да си спомня това време, сякаш е било вчера.

Освен за старта на кариерата си, Джен е благодарна на продукцията и заради невероятните спомени и приятелства, които й подари. За 25-ата годишнина на списание InStyle Анистън връща лентата назад с носталгия.

"Много ми липсва това време, с този екип-мечта", споделя актрисата. Именно там и тогава тя придобива своята увереност, което със сигурност се дължи на силната връзка между колегите, винаги готови да си помагат в трудни ситуации.

Снимка 438502

Източник: GettyImages

На Анистън й липсва времето на "Приятели" и защото тогава работата е била истинско забавление - нещо, което не се случва винаги. Липсва й да бъде с хората, които я обичат и уважават безкрайно.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу и за какво си помагат актрисите от "Приятели"

Дженифър Анистън в очакване на своя принц

А може би тайничко копнее за Брад Пит

След сериала Джен е участвала в десетки продукции, но нищо не може да се мери като усещане с това да бъде Рейчън Грий на малкия екран, обградена със своите приятели не само по сценарий, но и в живота.