Освен първите по-обрани думи на петимата актьори от "Приятели" след смъртта на Матю Пери, очакваме от тях да кажат малко повече за това как се чувстват след загубата на колегата си.

Матю Пери не е помнил, че е предлагал брак на Моли Хъруиц

Защо Матю Пери не си е спомнял, че е предложил брак на бившата си

След смъртта на актьора мемоарите му бива преразглеждани

В това време обаче все по-интересни стават нещата, които Матю Пери е описал в мемоарите си "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо". Като например за увлечението, което е имал по Дженифър Анистън.

В книгата си актьорът пише, че се е запознал с Анистън около три години преди началото на "Приятели" чрез общи познати и веднага си е паднал по нея. "И усетих, че тя също е заинтригувана - може би щеше да излезе нещо."

Но в крайна сметка усещанията на Матю Пери са се оказали грешни, защото малко по-късно Дженифър Анистън е дала да се разбере по доста деликатен начин, че между тях не може да има нищо.

анкета

Кой ще остане любимият ви герой от "Приятели"?

Виж резултати

Чандлър 28.4%

Рос 6.7%

Моника 4.7%

Рейчъл 12.9%

Джоуи 31.6%

Фийби 5.9%

Не знам за какво става въпрос 9.8%

Актьорът пояснява, че е прибързал и се е обадил на актрисата, за да ѝ се похвали, че си е уредил две роли в един ден. Нещо, което той смята, че го е издало колко хлътнал е бил по нея. Дори я е поканил да излязат на среща.

Снимка 640952

Източник: GettyImages

Анистън обаче му е отказала, но му казала, че би се радвала, ако си останат приятели. А увлечението му по актрисата продължава и дори след началото на снимките на "Приятели", като се се чувствали неудобно в началото, когато е трябвало да комуникират извън сценария на сериала.

"Приятели" и сцената от седми сезон, която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Сцената от "Приятели", която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Загубата се преживява тежко

Но с времето чувствата на Матю Пери са отминали главно заради липсата на какъвто и да било интерес от страна на Дженифър Анистън, пише New York Post.