Наскоро научихте, че фенове на Матю Пери настояват да бъде изтрита сцена от епизод на "Приятели", след реплика на героинята на Кортни Кокс - Моника Гелър, която казва: "Тази снимка трябва да казва, че Гелър и Бинг ще се женят. А не, че местна жена спасява давещ се глупак."

Матю Пери  и основаването на фондация на негово име за борба със зависимости

Наследството на Матю Пери

С какво трябва да бъде запомнен актьорът

Причината фенове на "Приятели" да искат сцената да бъде изтрита е, заради смъртта на Матю Пери, посочена като удавяне. Към момента създаделите на сериала не са коментирали исканията на хората в социалните мрежи и не е ясно дали въпросната сцена ще бъде премахната.

Междувременно колега на Матю Пери разкрива, че актьорът е изрязал "епизод с изневяра" от "Приятели". Звездата от хитовия сериал, който изигра Чандлър Бинг, е трябвало да бъде замесен в скандал с екранната си съпруга Моника Гелър, което води до изневяра от негова страна.

Снимка 467889

Източник: GettyImages

Матю Пери обаче решава да говори със сценаристите, защото смята, че "феновете никога не биха простили на Чандлър", ако сцената е излъчена. Актрисата Лиза Кеш, която участва като статист в сериала разкрива, че по сценарий Чандлър е трябвало да изневери на Моника по време на пътуване до Лас Вегас в епизод от 1999 г., озаглавен TheOneinVegas: Part 1.

анкета

Кой ще остане любимият ви герой от "Приятели"?

Виж резултати

Чандлър 28.3%

Рос 6.6%

Моника 4.7%

Рейчъл 13.1%

Джоуи 31.7%

Фийби 5.9%

Не знам за какво става въпрос 9.8%

Лиза е наета да играе човек от персонала на хотела, която носи румсървиз в стаята на Чандлър, след като той има голям скандал с Моника. Говорейки пред TMZ, тя обяснява: "Сцената беше такава, че Чандлър и Моника се карат във Вегас за това, че Моника обядва с бившото си гадже Ричард и според сценария Чандлър отива в хотелската стая и поръчва румсървиз, като аз съм в ролята на жената от персонала, която му носи поръчката. Разприказваме се, смеем се, започваме да се натискаме и Чандлър изневерява на Моника с моя персонаж."

Снимка 452976

Източник: GettyImages

Лиза допълва, че в крайна сметка Матю Пери не се е чувствал комфортно със сюжета, затова отива при сценаристите и иска той да бъде променен. "Бяхме го репетирали... и ден преди да го заснемем пред публика на живо, ми казаха, че Пери е отишъл при сценаристите и е казал, че феновете никога няма да простят на Чандлър, ако изневери на Моника. Вероятно беше прав. Това вероятно щеше да промени хода на шоуто."

"Приятели" и сцената от седми сезон, която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Сцената от "Приятели", която хората искат да бъде изтрита след смъртта на Матю Пери

Загубата се преживява тежко

Така сцените с изневяра са премахнати от сценария и ролята на Лиза е изрязана. Въпреки това й е даден шанс да се появи в сериала като стюардеса по време на полет с Рос и Рейчъл, изиграни от Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън. Лиза Кеш не пропуска да похвали Матю Пери, че я е накарал да се чувства удобно на снимачната площадка и настоява, че сценаристите са взели правилното решение, като са премахнали сцената с изневярата на Чандлър.