Дженифър Анистън вече успя да шокира някои хора с решението си да не допуска около себе си хора, които не са ваксинирани. Тя го обяви в интервю, което даде за списание InStyle. Сякаш това не й беше достатъчно, защото актрисата успя да ядоса някои хора и по друг повод.

Дженифър Анистън, ваксините и защо е прекратила отношенията си с някои хора

Защо Дженифър Анистън е прекратила отношенията с някои хора

Ваксинационния статус ще става все по-важен

52-годишната звезда от "Приятели" се снима във фотосесията за интервюта, облечена в дрехи на Saint Laurent, Chloé, Gucci, Missoni и Michael Kors.

Няколко кадъра, в които тя носеше бяло поло и пола с цепки на последната марка, възмутиха по-чувствителните.

Много от последователите й в Instagram коментираха, че позата й е "вулгарна", че "седи като мъж" и че "майка й не я е научила как трябва да седи една жена. Анистън едва ли е била много впечатлена от подобни реакции.

За сметка на това тя коментира пред InStyle, че й е отнело много време да се научи как да позира пред обективите на фотографите по време на светски събития. Джен признава, че още не е усъвършенствала позата си, но се възхищава на тази на Дженифър Лопес.

Снимка 537132

Източник: GettyImages

"Невероятна е! Сякаш успява да се смрази в момента, в който започва да се нервира на някого. В очите й сякаш се чете: "Не мога да повярвам, че точно в момента седя тук." Не мисля, че специално подготвя позите си. Просто е късметлийка, че е родила такъв артист", признава Анистън.