Дженифър Анистън се присъедини към многото известни личности, които изразиха благодарността си към здравните работници в сегашната трудна ситуация. Направи го, като зарадва болна от COVID-19 медицинска сестра със специален подарък.

Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер, Анджелина Джоли и даренията, които направиха

Милионите, които раздават Арнолд Шварценегер, Роджър Федерер и Анджелина Джоли

Техният принос за борбата с COVID-19

Актрисата гостува онлайн в предаването на Джими Кимъл. Тя изненада медицинската сестра от болницата St. George в щата Юта - Кимбъл Файърбанкс, която след положителните резултати на тестовете за коронавирус от миналия понеделник е под карантина в дома си.

Дженифър Анистън изрази огромната си благодарност към сестрата и всички като нея, които от първа линия се борят с COVID-19. Не успя да скрие и вълнението си от срещата с нея.

"Дори не знам как да изразя признателността си за всичко, което вършите, излагайки собственото си здраве на риск. Вие сте феноменални!"

Джен обаче направи много повече от това да изкаже няколко хвалебствени думи. Тя зарадва Кимбъл Файърбанкс, като ѝ каза, че тя и нейните колеги в здравното заведение ще получат ваучери на стойност 10 хиляди долара, които да използват за доставки на храна до домовете си.

Опра Уинфри, коронавирусът, America's Food Fund и огромното дарение, което направи водещата

Звездата, която дари 10 млн. долара за засегнатите от коронавируса

Много щедро от нейна страна

По време на разговора с Джими Кимъл, Дженифър сподели и как запълва времето си вкъщи. Тя не скри, че не спира да подрежда гардеробите си и да върши домакинска работа. А миенето на чинии се е превърнало в любимото ѝ занимание, тъй като докато съдовете, прави същото и с ръцете си.