Преди две години Джеф и Макензи Безос финализираха развода си. Няколко месеца по-рано пък милиардерът се показа за пръв път с новата жена в живота си - Лорън Санчес.

Джеф Безос, Мона Лиза и кой предложи на милиардера да купи и изяде картината на Леонардо да Винчи

Безос пак отнесе подигравки

Нестандартно предложение към милиардера

Първоначално двамата се появяваха често тук и там, пътуваха дори и до Индия. От доста време обаче не сме ги виждали заедно на светски събития, не че имаше доста такива напоследък. И, очаквано, това породи различни теории за съдбата на връзката им.

И преди да сме си помислили, че Безос и Санчес вече не са двойка, насочваме внимание към последните снимки на красавицата от Лос Анджелис. На тях виждаме, че тя носи пръстен с огромен диамант под формата на сърце на безименния пръст. И напълно логично се замисляме дали най-богатият човек в света не й е предложил брак...

Засега оставаме в неведение за отговора на този въпрос. А междувременно запознати с дейностите на Безос в последно време твърдят, че на всички събития, свързани с филантропските му дейности, той е придружаван от Санчес, предава Entrepreneur.

Особено в последната година (но и не само) те насочват усилията си върху това да помагат на другите. И това желание, което споделят, успява да ги сближи още повече.

Джеф Безос, Blue Origin, New Shepard и ще полети ли милиардерът в Космоса

Джеф Безос излита в Космоса

Кой ще му прави компания

Така че очевидно на този етап за раздяла и дума не може да става, а точно обратното - двамата градят сериозни планове за бъдещето. Както за своето, така и за това на света.