С многото пари идват и многото проблеми. В това за пореден път се убеди най-богатият човек на света Джеф Безос.

Основателят на Amazon има интимна връзка с бившата телевизионна водеща Лорън Санчес от вече повече от година. Отношенията им станаха публични още преди Безос да обяви, че се развежда със съпругата си Макензи.

През миналата пролет, преди Безос и Санчес да се появят за пръв път заедно, до медиите достигнаха пикантни съобщения, разменяни между двамата, както и интимни снимки на милиардера.

Снимка 434272

Източник: GettyImages

Той проведе свое разследване, за да установи виновника за теча на информация. А повечето улики доведоха до брата на Санчес Майкъл. Коментарът на обвинения доста закъсня, но вече знаем и неговото мнение.

Майкъл Санчес заяви, че ще съди Безос заради обвиненията по свой адрес и ще му търси парично обезщетение. Освен това, се закани да извади всички "мръсни ризи" на милиардера.

Майкъл обяснява, че е бил разследван от ФБР и Amazon и не е установено да притежава или да е притежавал компрометиращи снимки на Безос с цел изнудване.

Затова сега е решен да си търси правата и да получи извинение в съда, дори това да значи да се изправи не само срещу най-богатия човек на света, но и срещу собствената си сестра, пише The Sun.

Amazon, Джеф Безос и колко спечели най-богатият човек на света от началото на коронавирус пандемията

Джеф Безос - големият печеливш от пандемията

Пир по време на криза

Санчес вече заяви, че е дълбоко обидена от постъпките на брат си и го обвини в предателство, защото говори прекалено много за нея и интимните й отношения пред медиите. Очаква се делото срещу Безос да влезе в съда до края на годината.