Миналата седмица паралелно с новината за развода на Джеф Безос дойде и тази за горещата му авантюра с бившата тв водеща и настоящ пилот на хеликоптер Лорън Санчес. Разбира се, първата ни мисъл бе, че красавицата е хванала възможно най-голямата риба в мрежите си.

Но ето как започва всичко. Връзката между Безос и Санчес датира от няколко месеца, но запознанството им - от доста по-дълго време. Двамата срещат погледи за първи път в Сиатъл на събитие, на което присъстват и Макензи, и съпругът на Лорън.

Според приближени на Санчес, още тогава тя си е набелязала основателя на Amazon и е заявила, че точно той е мъжът, когото иска и търси. И явно не е променила това свое мнение с времето, а дори напротив - не се отказа от него, докато не получи това, което иска.

И така се стига до доста пикантни сцени. Оказва се, че любовниците са се срещали и са оставали в хотели след като семейството на Безос ги напуска. Като в Бостън, когато всички пристигат за дипломирането на сина им.

Джеф Безос, Макензи Безос и авантюрата му с Лорън Санчес преди развода

Заради тази жена ли се развежда Джеф Безос

Коя е Лорън Санчес

Макензи Безос пък неведнъж открива документи за полети с частния самолет на съпруга си, в които единственият друг пасажер е Лорън. След като аферата на основателя на Amazon придобива не толкова таен характер, двамата започват да се срещат на различни места, без особено да ги интересува кой ще разбере. 

Красавицата с латиноамерикански корени е известна не само като жена, която може да накара хората да направят каквото тя иска, но и с прякора "голямата прахосница". Тя е свикнала на доста висок стандарт на живот, който все още законният й съпруг е успявал да й осигури. Но сега с Безос съвсем ще е неудържима, сигурни са нейния близки.

Скъпи дрехи, скъпи обувки и чанти, най-добрите ресторанти и хотели, най-екзотичните места за почивка. Щом Безос е хлътнал толкова по Лорън, че да й праща неприлични снимки на лично съобщение сме сигурни, че няма да му се свиди нито един долар, който ще пръсне по нея, пише The Sun.

Джеф Безос, Макензи Безос и какво ще се случи след развода

Ще стане ли Макензи Безос най-богата жена в света

Не всичко е предрешено

Въпреки страстта помежду им и липсата на повече пречки, за да я афишират, не всичко между Джеф и Лорън е розово. Двамата вече са имали своя първия скандал, а причината за него е неблагоразумието на Санчес да покаже на свои приятели неприличните снимки, които Джеф й е пращал, със сигурност в моменти на неблагоразумие.