Вчера, 9 януари, Джеф Безос обяви в профила си в Twitter, че се развежда със съпругата си Макензи. И веднага в главите ни изникна въпросът какво може да сложи край на един 25-годишен брак, особено ако мъжът е най-богатият човек на света. И отговорите не закъсняха.

Броени часове след обявяването на развода, на бял свят в медиите излезе новината за тайната афера на Безос, която продължава вече няколко месеца, от пролетта на 2018 г.

Мистериозната дама, завладяла сърцето на все още женения милиардер, е Лорън Санчес. Тя е бивша тв водеща и настоящ пилот на хеликоптер. Също като Джеф има брак, който отдавна е приключил на емоционално ниво, просто не е формално прекратен с бракоразводно дело.

Джеф, Патрик и Лорън

Източник: Instagram / AllNewsInc

Джеф, Патрик и Лорън

Красавицата е омъжена за Патрик Уайтсел, който също се познава с основателя на Amazon и дори имат общи снимки тримата. Каква идилия просто!

Когато обектът на чувствата ти е най-богатият човек на света, със сигурност не си представяме, че Джеф и Лорън са се срещали по малки ресторантчета и са гледали изгрева край брега на морето, заобиколени само от романтика.

Запознати с похожденията на Безос твърдят, че двамата със Санчес са имали (и очевидно ще имат още) доста луди нощи на всевъзможни екзотични дестинации, обиколени с частния самолет на основателя на Amazon.

Снимка 399331

Източник: Instagram / Ivory-NG

Всъщност, Джеф и Лорън се познават от доста години, защото живеят близо един до друг - в Сиатъл. Първата им по-дълга среща е по повод материал за телевизията, в която красавицата работи. А последният път, когато двамата са забелязани заедно, е преди броени дни - на партито на Amazon след наградите Златен Глобус.

Важно е все пак да се направи уточнение, че Джеф и Макензи Безос наистина са направили всичко по силите си, за да спасят брака си. И когато са разбрали, че това е мисия невъзможна и са заживели разделени, чак тогава милиардерът е започнал своята афера.

Джеф Безос, Макензи Безос и един развод след 25 години брак

Най-богатият човек в света се развежда

Джеф Безос и една раздяла за милиарди

А съпругата му е напълно наясно какви ги върши и го приема като нормален развой на събитията. Дали обаче съпругът на Санчес също приема толкова нормално новината, на фона на факта, че с Джеф са си били близки, можем сами да си отговорим...