Когато през 2019 г. паралелно с новината за развода на Джеф Безос дойде и тази за горещата му авантюра с бившата тв водеща и настоящ пилот на хеликоптер Лорън Санчес, първата ни мисъл бе, че красавицата е хванала възможно най-голямата риба в мрежите си и вероятно връзката им няма да просъществува дълго.

Оскари 2023, Vanity Fair, Емили Ратайковски, Алесандра Амброзио, Оливия Уайлд и най-секси жените на партито след раздаването на статуетките

Голи, по-голи, най-голи - партито на Vanity Fair след Оскарите

Дамите, след които всеки се обръща

Е, вече навлязохме в 2023 г., а двамата са все така заедно и все така влюбени, като не спират да го демонстрират при всеки удобен случай. Последният такъв се оказа партито на Vanity Fair след Оскарите, на което присъстваха куп известни личности от развлекателната индустрия. Под ръка с половинката си Джеф Безос, бляскавото събитие не пропусна и Лорън Санчес.

Докато излизаше на червения килим с Безос, Санчес носеше дълга черна рокля. Облеклото на бившия кореспондент на Extra включваше черно боди, покрито с прозрачен черен корсаж с отворени рамене и дълбоко деколте.

Снимка 610195

Източник: GettyImages

Надолу тоалетът преливаше в прозрачна дълга до пода пола, покрита с пайети и имитираща преплитащи се решетки на клетка. Санчес допълни визията си с пръстен с голям син и сребрист диамант, както и с подходяща гривна. Безос беше облечен в традиционен черен смокинг и папийонка, бяла риза с яка и кожени обувки с връзки.

Бившата телевизионна водеща не пропусна да се похвали в своя Instagram, като сподели няколко снимки от събитието. "Най-красивата вечер. Благодаря ви, Vanity Fair", написа Санчес под серията от кадри.

Лорън Санчес, Wall Street Journal и какво сподели за живота си с Джеф Безос

Лорън Санчес - как се живее с човек като Джеф Безос

Какво споделя пред Wall Street Journal бившата телевизионна водеща

Безос и Санчес се запознават за първи път в Сиатъл на събитие, на което присъстват и официалните им половинки по онова време. Според приближени на Санчес, още тогава тя си е набелязала основателя на Amazon и е заявила, че точно той е мъжът, когото иска и търси. Явно с времето не е променила мнението си, а дори напротив - не се отказа, докато не получи това, което иска.