Първоначалната ни идея за заглавие на този материал беше "Секси, по-секси, най-секси - партито на Vanity Fair след Оскарите", но след като внимателно разгледахме подбраните снимки на звездите, се спряхме на друго. А именно: "Голи, по-голи, най-голи - партито на Vanity Fair след Оскарите". И определено има защо. Тоалетите на червения килим са една от най-коментираните теми след всяка звездна церемонията. И ако на събитието по раздаването на Оскарите обикновено се залага на елегантността и безупречния стил, то на неизменно следващото ги парти звездите винаги са малко по-дръзки, разголени и секси.

Оскари 2023, Салма Хайек, Кейт Бланшет, Остин Бътлър и най-добре облечените звезди на церемонията

Най-добре облечените звезди на Оскари 2023

Начело със Салма Хайек

В търсене на по-различното и провокативното обръщаме поглед към афтърпартито на Vanity Fair. А там винаги има какво да се коментира.

И тази година десетки звезди (много от които не присъстваха на раздаването на Оскарите) не пропуснаха да станат част от големия купон. Модели, музикални, актьори и много звездни половинки позираха гордо пред камерите, за да може след това целият свят да говори за тях. Ние пък подбрахме едни от най-популярните и секси дами, които привлякоха вниманието ни с избора си на рокли.

Оливия Уайлд

Снимка 610130

Източник: GettyImages

Емили Ратайковски

Снимка 610136

Източник: GettyImages

Кара Делевин

Снимка 610129

Източник: GettyImages

Сиара

Снимка 610127

Източник: GettyImages

Алесандра Амброзио

Снимка 610135

Източник: GettyImages

Хънтър Шафер

Снимка 610132

Източник: GettyImages

Адвоа Абоа

Снимка 610133

Източник: GettyImages

Дейзи Едгър-Джоунс

Снимка 610134

Източник: GettyImages

Кая Гербер и Остин Бътлър

Снимка 610131

Източник: GettyImages

А що се отнася до фаворитите ни в категорията най-секси двойка на партито на Vanity Fair, то първото място несъмнено е за Кая Гербер и Остин Бътлър.