Връзката на Джеф Безос и Лорън Санчес започна като авантюра, за която разбрахме покрай развода му с Макензи Безос. За близо две години обаче двамата доказаха, че помежду им явно има не само моментно влечение, но и общи интереси, които правят времето им, прекарано заедно, наистина приятно.

Джеф Безос, Лорън Санчес и появата им на LACMA Art+Film Gala

Безос и Санчес не крият чувствата си на червения килим

Бляскаво завръщане

На пръстите на едната ръка се броят пътите, в които сме виждали Безос и Санчес на светски събития. Но много по-често двамата се появяват на работни ангажименти, защото половинката на милиардера е в управителния съвет на Bezos Earth Fund и се е захванала с него да спасява света.

Разбира се, подобни сериозни дела са си уморителни и се редуват със заслужена почивка. И докато основателят на Amazon не обича да споделя моменти от личния си живот в социалните мрежи, то от профила на Санчес разбираме как обичат да разпускат двамата.

"Любимото ми място на света е до теб", написа Лорън към няколко кадъра с половинката си. На единия двамата гребат с кану в компанията на малко куче, а на другите два са просто прегърнати и обичащи се.

Очевидно двамата обичат да пътуват по света, но не по-малко обичат да са си и у дома, където посрещнаха Деня на благодарността както традицията повелява.