Джеф Безос и Лорън Санчес са заедно от повече от две години, но пътите, в които сме ги виждали заедно на светско събитие, се броят на пръстите на едната ни ръка.

Джеф Безос, Лорън Санчес и защо милиардерът съди брат й Майкъл Санчес

Когато ядосаш Джеф Безос

Съдебни и семейни драми безкрай

Вярно, че и възможностите това да се случи в последните месеци бяха сериозно ограничени, но ето че двойката направи завръщането си на червения килим.

Вчера, 7 октомври, те присъстваха на юбилейното десето издание на LACMA Art+Film Gala. То се проведе в Лос Анджелис и събра на едно място десетки звезди не само от кино и арт средите. А Безос и Санчес се бяха погрижили да са достатъчно блестящи и забележителни.

Снимка 552699

Източник: GettyImages

И не говорим само за сребристата рокля на половинката на милиардера, а и за демонстрациите им на чувства пред обективите на фотографите. Разбира се, техен инициатор бе Лорън, но и Безос не остана безучастен.

Очевидно връзката между двамата, която първоначално бе определяна като мимолетна авантюра на база финансови интереси и страст, укрепва все повече с времето, напук на всички критики.

Снимка 552698

Източник: GettyImages

Все пак Санчес е съпредседател на Bezos Earth Fund и сме сигурни, че двамата имат големи планове за бъдещето - както своето, така и на света.