Началото на връзката на Джъстин и Хейли Бийбър, оказва се, никак не е предвещавало двамата да минат под венчилото. Няколко месеца след като изпълнителят се раздели с бившата си половинка Селена Гомес след осем години заедно, той започна да си става все по-близък с модела.

Бийбър усетил, че двамата с Хейли прекарват все повече време заедно и очевидно помежду им се случва нещо. Затова и решил да свали картите на масата, за да не създава напразни илюзии.

Днес той разкрива, че е бил в много труден период, в който се е опитвал да си стъпи на краката и да продължи. Бил е много наранен от връзката си със Селена и не е искал да дава обещания, които след това няма да успее да изпълни и ще я разочарова.

Снимка 467287

Източник: GettyImages

Като например - да й бъде верен. Джъстин винаги е искал да бъде такъв, нов  този момент не е можел да й го обещае. А дали е устоял или все пак е имал залитания встрани, предпочита да ни спести тази информация...

Кара ни обаче да си мислим, че и двамата с Хейли не са си били верни в началото на връзката си. Защото нея я е боляло да го вижда да излиза с други, а в последствия и тя самата го е правила, за да го накара и него да го заболи. И тази игра е довела дотам, че в един момент те са спрели дори да си говорят, пише Daily Mail.

Селена Гомес, Джъстин Бийбър и обвиненията на певицата към бившия й

Селена - жертвата на Джъстин

Кошмари от миналото

Хейли обаче не се отказва от него, а болката, която тя изпитва заради поведението му, успява да го накара да се промени значително. Така след първоначалната криза двамата успяват да намерят баланса в отношенията си и да изградят връзката, за която винаги са мечтали.