Още със завръщането си на музикалната сцена след дългата почивка Селена Гомес ни даде да се разбере, че връзката й с Джъстин Бийбър още занимава съзнанието й и оказва влияние върху живота й.

След песните, за които нямаме съмнение, че са посветени на бившия й, изпълнителката реши за първи път да хвърли малко повече яснота за миналото и в свое интервю.

В края на миналата седмица Гомес сподели, че е била жертва на "емоционална злоупотреба" от страна на Бийбър по време на тяхната връзка.

Снимка 463580

Източник: GettyImages

Именно така се е чувствала през по-голямата част от времето, в което са били заедно. Днес гледа към миналото си като "възрастен" и назовава нещата с правилните им имена.

Селена не крие, че не й се говори много за това, което е преживяла. Горда е обаче, че се е справила и сега е много по-силна от преди, извличайки си правилните изводи от ситуацията, пише Daily Mail.

Селена Гомес, лупусът и борбата на живот и смърт

Близките срещи на Селена със смъртта

Кошмарни спомени

Въпреки тези негативни оттенъци на връзката им, Гомес не отрича и всички щастливи моменти, които са имали двамата с Джъстин. Те бяха двойка от 2011 до 2018 г.