Очевидно Джъстин Бийбър държи изключително на своето семейство. Преди ден световноизвестният изпълнител не пропусна да отдаде почит към "скъпоценната си, малка" сестра Джазмин по повод нейния 14-ти рожден ден.

Джъстин Бийбър, Хейли Бийбър и емоционалното признание за рождения ѝ ден

Признанието на Джъстин Бийбър

Това е любов

"Не мога да повярвам, че казвам това, но - честит 14-ти рожден ден", написа емоционално Бийбър в Instagram към кадрите, които сподели, подчертавайки колко пораснала му се струва малката му сестра. Снимките препращат и към миналото на брата и сестрата, както и към настоящите им общи моменти.

Всъщност, Джазмин и по-малкият ѝ брат - 12-годишният брат Джаксън, са полубрат и сестра на Джъстин. Те са деца от от връзката на баща му Джеръми Бийбър с бившата му съпруга Ерин Вагнер.

Изпълнителят на "Love Yourself" има и друга полусестра - Бей, която е на три години и е от настоящия брак на баща му, припомня People.

Явно фактът, че не споделят общи родители, не пречи на Джъстин и Джазмин да бъдат близки помежду си. Преди време Джазмин сподели няколко снимки от времето, което прекара с брат си и съпругата му Хейли на посещение в Канада. И към тях написа семплото: "Време за семейството."

Джъстин неведнъж е разкривал желанието си да увеличи собственото си семейство. Но на този етап се "сблъсква" със здравия разум на Хейли, която открито е заявявала, че иска да изчака подходящия момент за деца.

Джъстин Бийбър, емоционалния срив и как са се променили очакванията в брака му с Хейли Бийбър

Емоционалният срив на Джъстин Бийбър

Когато се окаже, че не точно това си очаквал от брака

"Ще опитаме в рамките на следващите няколко години", каза тя пред WSJ Magazine през февруари. "Но не мисля, че трябва да се бърза за това. И определено няма да е тази година."