Няма абсолютно никакъв спор, че Джаред Лето е истински хамелеон. Той е от актьорите, които правят абсолютно всичко за ролята, в която ще влязат. 

Джаред Лето ще се завърне като Жокера

Джаред Лето ще се завърне като Жокера

Какво ни е подготвил този път

Свикнали сме да го виждаме с доста дълга брада, но актьорът за пореден път се оказа жертвоготовен и се раздели с нея. Джаред Лето публикува кратко клипче в Instagram, от което виждаме, че няма лъжа, няма измама. 

Брадата на Лето е пожертвана, за да може да влезе в ролята на д-р Майкъл Морбиус във филма Morbius the Living Vampire. Да, вече сме писали за проекта, а това действие на актьора подсказва, че снимките ще започнат скоро. 

Джаред Лeто в ролята на вампир

Джаред Лeто в ролята на вампир

Актьорът в нова адаптация на Marvel

Д-р Майкъл Морбиус е комиксов герой. Той е специалист по биохимия, но се разболява от рядка болест на кръвта. Изпаднал в отчаяние, се опитва да се самолекува, което го превръща в кръвожаден вампир. Така Морбиус се превръща и в един от най-големите врагове на Спайдърмен

След като видяхме как влезе в кожата на Жокера в "Отряд самоубийци" (2016 г.), нямаме абсолютно никакви съмнения, че ще се справи с нелеката роля на Морбиус. Все още обаче не знаем дали в самостоятелния филм за злодея ще видим и Питър Паркър. Нещо, което много ни се искаше и във "Венъм", но уви. 

На какво се подлага Том Холанд за ролята си на Спайдърмен

Какви жертви се изискват, за да бъдеш Спайдърмен

Не са никак здравословни

Morbius the Living Vampire ще се присъедини към "Венъм" в малката супергеройска киновселена, която Sony си правят с герои на Marvel.