Всеки работещ и зает човек знае, че 24 часа може и да звучат като много време, но невинаги са достатъчни за всички планирани неща.

Дуейн Джонсън, Лорън Хашиян и как се пошегува със съпругата си

Как Дуейн Джонсън се пошегува със съпругата си

Мило, но и смешно

Е, има такива, които успяват максимално да оптимизират графиците си и да намерят време за всичко. Буквално. Един такъв пример е Дуейн Джонсън. През последните години той се слави като един от най-заетите актьори в Холивуд, като в същото това време управлява няколко бизнеса (Teremana и Zoa).

Освен всичката работа, която върши, Скалата отделя време и за семейството си. Нещо, което е похвално, но още по-впечатляващото е, че намира кога и да тренира. И то не един или два пъти седмично, а цели шест.

В един от последните си постове в Instagram, където последвалите му са вече над 300 милиона, Дуейн Джонсън пояснява каква точно е неговата философия. Той публикува снимка от фитнеса си, на която е гол до кръста и ни показва колко широк и нацепен гръб има.

Под нея пише, че снимката е правена точно след една от късните му вечерни тренировки. От всички 24 часа, с които разполага и той, и всички ние, Джонсън отделя по два часа, за да тренира. Това време той приема като само за него.

По този начин се откъсва от света и му служи като котва, която да го държи здраво стъпил на земята. Скалата пояснява, че не е необходимо именно фитнесът да е котвата, която всеки от нас да използва, но трябва да намери това, което го каза да се заземява. 

Дуейн Джонсън, Хафтор Бьорнсон и поканата на Скалата към Планината за съвместна тренировка

Поканата, която Скалата отправи към Планината

Това би било чудовищно...

"Дисциплината и постоянството тук са това, което създава начина на мислене, който ще има ефект върху всички сфери от живота." Дуейн Дожнсън завършва с това, че всеки трябва да намери своята котва и да я съхранява.