Миналата седмица бащата на Дуейн Джонсън - Роки Джонсън, почина, което от социалните мрежи на актьора разбираме, че го е повалило психически.

Дуейн Джонсън, Роки Джонсън, емоционалното му обръщение и как Скалата почете баща си

Емоционалното обръщение на Дуейн Джонсън

Дори и Скалата има нужда от утеха и подкрепа след смъртта на баща му

Графикът на Скалата обаче е уплътнен до такава степен, че не може да си позволи да стои вкъщи и да скърби много. От профила му в Instagram става ясно, че в началото на седмицата са започнали снимките на Red Notice.

За този филм се говори от доста време, като първоначалната идея беше Universal да го продуцират. Заради забавяне и изпуснати срокове от тази възможност се възползваха Netflix.

Смята се, че това ще бъде и най-скъпата им продукция до момента. В нея участие, освен Джонсън, ще вземат Райън Рейнолдс и Гал Гадот.

Единственото, което знаем към момента, е, че Red Notice ще ни срещне с агент на Интерпол, който е по следите на крадец на изкуство. Не знаем кой от тримата каква роля ще вземе, но от социалните мрежи на Скалата добиваме лека представа.

Джонсън пише, че на едно място са се събрали най-добрият крадец на изкуство, най-добрият мошеник и най-добрият преследвач. Това ни кара да мислим, че Гал Гадот ще бъде в ролята на крадеца, Райън Рейнолдс в тази на мошеника и Дуйн Джонсън ще е представителят на закона.

Дуейн Джонсън, Гал Гадот, Райън Рейнолдс, Red Notice, Netflix и какво се случва с предстоящия филм

Netflix подготвя най-мащабната си продукция

Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс ще участват в Red Notice

Разбира се, може и да не е така, но за това ще разберем съвсем скоро. Очаква се Red Notice да бъде пуснат в Netflix в края на годината.