Миналата седмица беше особено тежка за Дуейн Джонсън, защото актьорът загуби баща си - Роки Джонсън, който почина на 75-годишна възраст.

Роки Джонсън, бащата на Дуейн Джонсън, почина

Почина бащата на Дуейн Джонсън

Тъжна новина за света на кеча

Джонсън, който е сред най-следваните хора в Instagram, не избърза с публикуването на послание в социалните мрежи, но все пак го направи - няколко дни след новината за смъртта на баща му.

Скалата сподели кратко видео от активните години на Роки като кечист, на което можем да видим и самия него като тинейджър.

Дуейн написа, че го обича и му благодари за това, че е проправил път, по който много чернокожи след него са имали възможността да вървят. Скалата е благодарен на баща си, че го е отгледал с чест и почит към самоанските му корени.

Актьорът съжалява, че не е имал възможността поне още един път да му каже, че го обича. В друго видео, заснето от Дуейн Джонсън, той благодари на всички, които са се свързали с него и са му оказали подкрепа.

Джонсън казва, че е прочел колкото се може повече от съобщенията на феновете, в някои от които те са споделяли и лични истории.

Дуейн Джонсън, The Young Rock, NBC и сериалът за детството на Скалата

Дуейн Джонсън показва най-лудите си години на всички

The Young Rock ще бъде задължителен за гледане

Скалата признава, че смъртта на баща му го е повалила психически, но осъзнава, че това е част от кръговрата на живота.