С годините сме се убедили, че неслучайно Дуейн Джонсън беше определян като шампиона на народа в Световната федерация по кеч.

Red Notice, Netflix и колко гледан е филмът на Netflix с Дуейн Джонсън, Гал Гадот и Райън Рейнолдс

Кои са най-гледаните филми и сериали на Netflix до момента

Всички гледат...

Актьорът обича да радва феновете си, като не пропуска възможност да си поговори с някой от тях или да си направи снимка. Но когато наближи Коледа сърцето на Скалата се отваря още повече и подаръците започват да валят.

Оскар Родригез, който е ветеран от военноморските сили, получи един наистина специален подарък от Дуейн Джосън. От видео, споделено в профила на актьора в Instagram, разбираме, че Родригез е получил като подарък личния пикап на Джонсън.

Към видеото Скалата пояснява, че на една от специалните прожекции на Red Notice е искал да даде на зрителите безплатно много яки неща като текила (Teremana, разбира се), енергийни напитки (ZOA) и екипировка от колаборацията му с Under Armour.

Дуейн Джонсън, Red Notice, и защо Скалата не е могъл да се побере в Porsche Taycan

Когато си Скалата и си твърде голям за Porsche

Голям смях е падало на снимките на Red Notice

Но е искал да направи нещо още дори по-голямо за един от феновете в залата. Искал е да му подари Porsche Taycan, което в една от сцените от филма виждаме да кара. Затова е проучил внимателно присъстващите в залата хора, за да разбере кой според него заслужава най-много такъв подарък.

Дуейн Джонсън, дъщеря му Жасмин и как го кара да поздравява хората

Дори Скалата слуша дъщеря си

Жасмин дава на хората това, което искат

Джонсън уточнява, че от Porsche са отказали да подарят автомобила, затова той е решил да подари своя собствен. А историята на Оскар Родригез го е докоснала най-много, защото той се грижи за 75-годишната си майка, а междувременно помага на църквата, за да доставят храна на жени, които са жертви на домашно насилие.