Привидно между Дуейн Джонсън и Линдзи Вон няма много общи неща. Това, което ги свързва най-силно обаче е несломимият дух, който и двамата притежават.

Линдзи Вон, Sports Illustrated и нови секси снимки по бански

Линдзи Вон секси и по бански

Навън е студено, но тук е доста горещо

От началото на годината Вон се изявява като посланик на спортната линия на Скалата за Under Armour - Project Rock. Очевидно, между двамата се е развило и стабилно приятелство.

За това разбираме от социалните мрежи на Дуейн Дожнсън и Линдзи Вон. В края на миналата седмица се състоя официалната премиера на документалния филм на HBO за скиорката - Lindsey Vonn: The Final Season, който ще отрази перипетите ѝ през последния сезон в кариерата ѝ.

35-годишната Вон, която отскоро отново е сгодена, написа в Twitter, че е много благодарна на всички приятели, които са я подкрепили. Линдзи дава да се разбере, че най-много оценява подкрепата и присъствието на Дуейн Джонсън.

Линдзи Вон има защо да е поласкана, защото през последните години Скалата е един от най-заетите хора в Холивуд и графикът му се пръска по шевовете. Дуейн Джонсън също не остана по-назад и поздрави Вон за филма и невероятната ѝ кариера.

Дуейн Джонсън, Марк Кър, филмът за него и как Скалата ще стане легенда на UFC

Дуейн Джонсън влиза в обувките на ММА легенда

Скалата ще увековечи трудния живот на Марк Кър

Премиерата на Lindsey Vonn: The Final Season в Щатите ще бъде на 26 ноември.