Вчера, 3 ноември, в Ню Йорк се проведе грандиозното спортно събитие UFC 244. Като част от него видяхме и как Благой Иванов, известен като Багата, загуби доста несправедливо от американския си опонент и голям многознайко Дерек Люис.

Конър Макгрегър, UFC и кога ирландецът ще се завърне в ММА спорта

Конър Макгрегър се завръща в UFC с три двубоя през 2020 г.

Кои ще са опонентите на ирландеца

В "Медисън скуеър гардън" обаче гвоздеят беше двубоят между Нейт Диас и Хорхе Масвидал. Зрелището беше пълно и победата отиде при Масвидал, след като лекарите не позволиха на Диас да продължи мача.

Нашето внимание обаче беше привлечено от Дуейн Джонсън. Скалата присъства на представянето на двамата в събота, 2 ноември, като държеше шампионския колан.

Разбира се, той беше и на самия двубой, а ден преди него обяви и нещо много вълнуващо - че ще участва във филм, свързан с една от легендите на смесените бойни изкуства Марк Кър.

Кариерата му продължава от 1997 до 2009 г., когато и официално Кър се отказва. За този период той е смятан за един от най-добрите бойци в октагона.

Скалата каза, че филмът ще бъде продуциран от компанията му 7 Bucks Productions и ще се фокусира върху живота и проблемите на Марк Кър. През кариерата си той е получавал много контузии и е имал сериозни проблеми с болкоуспокояващите.

През 2002 г. HBO пуснаха документалния филм The Smashing Machine, посветен на легендата, но проектът на Джонсън със сигурност ще бъде по-различен.

Според Variety, това ще бъде и първата драматична роля в кариерата Скалата, а и самият той го потвърди. Засега не се знае нито кога ще започнат снимките, нито кога да го очакваме по кината.

Дуейн Джонсън, фитнесът му и колко тежи Скалата

Колко тежи Скалата

Не скала, а истинска планина от мускули

Честно казано, дори не знаем как Скалата ще вмести и този филм в иначе натоварения си график, но ще следим с интерес.