Дуейн Джонсън може и да сред най-заетите хора в Холивуд, но и той знае, че трябва да разтоварва, защото не всичко е работа.

Дуейн Джонсън, Анджелина Джоли, Опра Уинфри - 5 знаменитости, които заслужава да са президент на САЩ

5 звезди, които заслужават да са президент на САЩ

Според американско проучване

А и ако не го прави, качеството на работата му също ще пострада, което отново не е в негов интерес. Но Скалата не е вчерашен и освен с фитнес, разпуска и с риболов.

Естествено, не на някой общодостъпен водоем, а на специално изграден такъв във фермата си. В профила на Джонсън в Instagram не един път сме виждали как лови риба, а понякога дори е в компанията на двете си малки дъщери.

От един от последните му постове виждаме, че отново се е отдал на риболов. Разбираме и малко повече за хобито му, защото ни демонстрира колко голям костур е извадил от водата току-що. И без да го е претеглил, смята, че тежи около три килограма.

ДуейнДжонсън пояснява, че работи с университетски биолози, за да осигури възможно най-добрата среда за отглеждането на рибите.

Към поста Скалата пише, че в езерцето му могат да бъдат открити раирани костури, американски големоуст костур, както и още няколко вида риба.

Дуейн Джонсън, Black Adam, сцената без тениска и за какво се готви актьорът

За какво се готви Дуейн Джонсън толкова усилено с месеци

Скалата ще ни скрие шапките

Дуейн Джонсън се е запалил по риболова още в детска възраст, защото това занимание му помага да се откъсне от света и да си почине пълноценно.