Всеки, който следи Дуейн Джонсън в социалните мрежи, знае, че той е един истински зает човек. Но при всичките си ангажименти винаги намира време за важните неща.

"Черния Адам", Дуейн Джонсън и трейлър на филма

Черния Адам ще раздава правосъдие

Първи трейлър на филма с Дуейн Джонсън

Едното, разбира се, е времето, прекарано със семейството, а другото - тренировките. Джонсън е известен с това, че има фитнес в задния си двор, който си е с размерите на еднофамилна къща. А много често, когато не е у дома, защото работи, фитнесът му го следва, където и да е.

Но каквото и да се случва, тренировките са задължителни. От един от последните постове на актьора в Instagram разбираме, че понякога е готов на големи лудории, за да завърши започнатото в залата.

Дуейн Джонсън споделя своя снимка от фитнеса, под която пояснява, че докато е бил в Хавай, е трябвало да стане рано, за да тренира. Но заключителната част от тренировката му е била прекъсната, защото е трябвало да се върне в хотела.

Там е провел няколко срещи и е отметнал работни ангажименти. След това, вместо да се отдаде на заслужена почивка, както бихме направили ние например, се е върнал във фитнеса, за да довърши започнатото.

Дуейн Джонсън, майка му Ата и къщата, която ѝ подари

Поредният мил жест на Дуейн Джонсън към майка му

Син мечта

Скалата си дава сметка, че всичко това звучи налудничаво, но пояснява, че когато е в Хавай, където е израснал, се чувства много по-силен и енергичен.