През уикенда хвърлихме поредния поглед над Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw и се опитахме да разберем какво ни е забъркал Скалата. 

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw, Дуейн Джонсън и нова снимка от филма

Какво ни готви Дуейн Джонсън в Hobbs & Shaw

Физиката на Скалата не е за коментиране, а изненадите около филма предстоят

Не е тайна, че имаме очаквания към филма, а Дуейн Джонсън не пропуска възможността да си играе с любопитството ни. След впечатляващата снимка, която видяхме, идва ред на още няколко. 

Отново в същия дух, това до Джонсън не е кой да е, а кечистът Роман Рейнс. Същият се оттегли от активната състезателна кариера в края на миналата година, за да се лекува от левкемия. От текста под снимката разбираме, че ролята на Рейнс във Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw няма да бъде толкова малка.  

"Бързи и яростни", Вин Дизел и кога започват снимките на деветия филм

Ето кога започват снимките на "Бързи и яростни"

Вин Дизел актуализира информацията

Дуейн Джонсън ни осведомява, че Роман Рейнс ще бъде негов брат, а от снимките виждаме, че ще раздават правосъдие, както и че Скалата ще прекара голяма част от филма гол до кръста. Интересното е, че двамата наистина имат роднинска връзка, защото са братовчеди. 

Получаваме включване и от Джейсън Стейтъм, който до този момент не споделяше нищо. Под внушителната снимка с хеликоптера, актьорът пише, че е много благодарен на Скалата, защото благодарение на него и визията му за бъдещето Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw се е осъществил. 

Ето това трио пък ще ни гарантира, че през месец август няма да скучаем. А като към тях прибавим сексапилните Ванеса Кърби и Ейза Гонзалес нещата изглеждат още по-добре. 

Ейза Гонзалес и Hobbs & Shaw - първи поглед към актрисата във филма

Колко секси е Ейза Гонзалес в компанията на Дуейн Джонсън

Нещата около Hobbs & Shaw стават все по-обещаващи