Макар "Черния Адам" да не се представя в бокс офиса така, както на Waner Bros. би им се искало, филмът си остава специален за Дуейн Джонсън.

"Черния Адам", Дуейн Джонсън и загубите, които филмът може да отчете

Милионите, които "Черния Адам" може да загуби

Ще се окаже ли филмът с Дуейн Джонсън на загуба

Не само, защото цели 15 години се бори за тази роля, но и защото това е филмът, в който той е в главната роля, с най-добри приходи от бокс офиса за първите три дни. И докато ние чакаме да разберем дали "Черния Адам" все пак ще се окаже на загуба (нещо, с което Скалата не е свикнал), актьорът продължава да се труди усилено.

В момента Джонсън е зает със снимките на Red One коледният филм, в който ще участва заедно с Крис Евънс. От профила му в Instagram разбираме, че колкото и изморен да е от цялата работа, децата му успяват да го заредят.

Скалата сподели видео в социалната мрежа, на което се вижда как прави упражнения за бицепс, а за тежест използва една от дъщерите си. В описанието Дуейн Джонсън пише, че е се е прибрал вкъщи за закуска след като полетът му е продължил цяла нощ.

Дуейн Джонсън, магазинът в Хавай, от който е крадял и какво направи Скалата сега

Старите грехове, които Дуейн Джонсън изкупва

Скалата не остава неплатена сметка

И въпреки че през последните седмици е работил по много часове с недостатъчно сън двете малки торнада, както нарича дъщерите си от връзката си с Лорън Хашиян, го зареждат.